Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym boczkiem Vinaigrette

Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym boczkiem Vinaigrette
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym bekonem Vinaigrette może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, oliwę z oliwek, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym boczkiem Vinaigrette, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette.

Instrukcje

1
Ziemniaki parowe tylko do miękkości, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
2
Przenieść ziemniaki do dużej miski. Char paprykę na płomień lub w brojlerów, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć w papierowej torbie; odstawić na 10 minut. Paprykę obrać, posiekać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przełożyć do miski z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podsmażyć boczek na małej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręcznik papierowy i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Ocet, olej i czosnek ubić w małym rondlu. Wymieszać na małym ogniu tylko do ogrzania, o 1 minutę. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CzosnekCzosnek
BoczekBoczek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodaj ciepły vinaigrette do mieszanki ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
ZiemniakZiemniak
7
Wymieszać z selerem naciowym i szpinakiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzpinakSzpinak
SelerSeler
8
W porcji: kalorie, 164; tłuszcz całkowity, 8 g; Tłuszcze nasycone, 1 g; cholesterol, 1 mg.
9
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn