Sałatka z ziaren, kopru włoskiego i rzodkiewki z sosem maślano-cytrynowym

Sałatka z ziaren, kopru włoskiego i rzodkiewki z sosem maślano-cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z ziaren, kopru włoskiego i rzodkiewki z sosem masłowo-cytrynowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 126 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, koper włoski, rzodkiewki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sałatka z selera, kopru włoskiego i rzodkiewki z domowym sosem z sera pleśniowego, Sałatka maślana, rzodkiewka i awokado z sosem musztardowym, oraz Sałatka ze świeżej i pieczonej rzodkiewki ze słonecznym sosem cytrynowo-imbirowym dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn