Sałatka z tuńczyka z estragonem to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jeśli masz stały tuńczyk, sok z cytryny, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Tuńczyka Z Estragonem, Sałatka Z Pomidorów, Tuńczyka I Estragonu, oraz Sałatka Makaronowa Z Estragonem Z Tuńczyka.
Instrukcje
1
W misce wymieszać majonez, pietruszkę, szczypiorek, estragon, skórkę z cytryny, sok z cytryny, musztardę Dijon i pieprz. Delikatnie wymieszać w płatków tuńczyka, przykryć, i przechowywać w lodówce aż schłodzone, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda Dijon
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Majonez
Estragon
Pietruszka-nać
Szczypiorek
Pieprz
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż tuńczyka równomiernie na czterech kromkach chleba. Wierzch z pomidorami i serem, jeśli używasz, a następnie wierzch z pozostałymi kromkami chleba.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.