Sałatka Z Tuńczyka Bez Majonezu

Sałatka z tuńczyka bez majonezu może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwek, mielonego pieprzu, kopru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Tuńczyk Z Sałatką Z Kopru Włoskiego, Karczochami I Majonezem Kalamata, Sałatka z tuńczyka z awokado i jogurtem greckim (bez majonezu), oraz Sałatka z tuńczykiem z papryką i ziołami (bez majonezu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać tuńczyka, seler, ser Cheddar, parmezan, czarne oliwki, zielone oliwki, zielona cebula, i kolendry razem w dużej misce. Beat oliwy z oliwek, sok z limonki, sok z cytryny, czosnek, koperek, sól, i pieprz razem w osobnej misce; mżawka na mieszaninie tuńczyka i wrzucić do herbu.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.