Sałatka z pieczonych ziemniaków, szparagów i rukoli
Sałatka z pieczonych ziemniaków, szparagów i rukoli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 220 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól i pieprz, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z pieczonych szparagów i rukoli z gotowanym jajkiem, Sałatka z pieczonych szparagów, awokado i rukoli, oraz Sałatka Z Pieczonych Szparagów I Rukoli Z Szalotką Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby dressing: w małej misce, ubij razem składniki dressingu do wymieszania.Rozgrzej piekarnik do 400ºF.In miskę, połączyć ziemniaki, oliwę z oliwek, sól i pieprz i wrzucić do herbu.
Przełożyć na blachę do pieczenia lub małą patelnię i piec, aż ziemniaki będą miękkie, złote i chrupiące, o 45 protokół.
Przetnij włócznie po przekątnej na długości 1 cala.
Umieść w stojaku na parowiec nad wrzącą wodą, przykryj parowiec i gotuj do miękkości-chrupiące, o 3 protokół.
Wyjmij stelaż z patelni i opłucz szparagi pod bieżącą zimną wodą, aż cool.In duża miska, połączyć ziemniaki, szparagi, rukola i dressing, do smaku, i wrzucić do wymieszania. Podzielić sałatkę między poszczególne talerze.