Sałatka z pieczonej dyni z serem pleśniowym Vinaigrette
Pieczona Sałatka z dyni z serem pleśniowym Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, żurawiny, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Sałatka z kapusty z dyni, serem pleśniowym i winegretem miodowo-jabłkowym, Przystawka z pieczonego sera pleśniowego i szałwii, oraz Sałatka Z Pieczonej Dyni + Szalotka Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Dodać squash, i gotować 1 do 2 minut lub tylko do ciepłego.
Wrzucić szpinak w misce z serem pleśniowym Vinaigrette. Ułóż szpinak dla niemowląt na półmisku; top z mieszaniną squasha, żurawiną, pekanami i bekonem.