Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 213 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli 1,17 zł za porcję spada w budżecie, tropikalne owoce, ryż i sałatka z tuńczyka może być niesamowite bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jeśli masz kokos, ananasowe ciekawostki w soku, kiwi, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z kurczakiem, ryżem i owocami tropikalnymi, Sałatka Z Tuńczykiem Tropikalnym Kolacja, oraz Sałatka Ze Świeżego Tuńczyka Z Tropikalnymi Owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać wodę do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 10 minut. Odkrywać; schłodzić 15 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W średniej misce wymieszaj ryż, jogurt i zarezerwowany sok ananasowy. Okładka; przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Ananasowy
Jogurt
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokroić plastry kiwi na cztery części. Delikatnie wymieszać kiwi, ananas, mango i tuńczyk do mieszanki ryżu.