Sałatka z owoców morza Frutti di Mare

Sałatka z owoców morza Frutti di Mare
Sałatka z owoców morza frutti di Mare to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 285 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 594 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomidorów, sól i pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka mieszana z owocami morza (Insalatan ai Frutti di Mare), Makaron z owocami morza (Bucatini ai Frutti di Mare), oraz Frutti di Mare dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 wszystkie składniki bulionu umieścić razem w średnim garnku, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wyłącz ciepło, aby smaki strome podczas cięcia warzyw.2 podczas gdy rosół kłusuje, żółtą paprykę kroimy w kostkę, nasiona i pomidory kroimy w kostkę, a łodygi selera kroimy bardzo cienko. Posiekaj szczypiorek. Sok cytryny i usunąć wszelkie nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Papryka żółtaPapryka żółta
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Pokrojoną w kostkę paprykę, pomidory i seler włożyć do bardzo dużej miski. Większość koktajl krewetki są wstępnie oczyszczone i gotowane, więc można umieścić je w misce, zbyt.3 zagotować bulion i dodać wszystkie małże. Gotować 3-4 minut, lub aż małże Wszystkie otworzyć. Jak tylko zobaczysz każdy małż otwarty, wyłowić go i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wyjąć mięso i umieścić w misce z warzywami. Wyłącz ogrzewanie i włóż przegrzebki do wody. Przykryć garnek i odstawić na 3-4 minuty. Wyłowić przegrzebki i włożyć do miski.4 doprowadzić bulion do wrzenia jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj pierścienie kalmarów i gotuj 30 sekund do 1 minuty, a następnie wlej zawartość garnka do sitka ustawionego na misce. Możesz zapisać bulion lub wyrzucić go. Wybierz wszystkie pierścienie kalmarów i dodaj do miski. 5 na koniec dodać oliwę z oliwek i trochę soli i połowę soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dobrze wymieszać i smakować.
6
Dodaj więcej oliwy z oliwek, cytryny i soli, aż uzyskasz smaki, które chcesz: sałatka powinna być błyszcząca z olejem, słona i tarta z cytryną. Na koniec wymieszać szczypiorek i schłodzić. Ta sałatka jest lepsza kilka godzin po zrobieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn