Sałatka z opiekaną ciecierzycą i oliwkowym winegretem

Sałatka z opiekaną ciecierzycą i oliwkowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 21g białka, oraz 23G tłuszczu. Mieszanka ciecierzycy, oliwy z oliwek, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z komosy ryżowej z jabłkiem, ciecierzycą, prażonymi migdałami i winegretem jabłkowym, Sałatka z kalafiora z ciecierzycą, kapustą dla niemowląt, kminkiem, cytryną i prażoną kaszą gryczaną {wegańska + bezglutenowa}, oraz Sałatka Farro Z Indyka Z Kandyzowaną Ciecierzycą I Winegretem Clementine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce ciecierzycy w małej patelni i gotować na średnim ogniu, aż toasty, 12 do 15 protokół. Chłodny na talerzu.
Sałatę ułożyć w misce i ułożyć groszkiem.
Oliwki umieścić w robocie kuchennym z octem. Włącz procesor i przesyłaj strumieniowo oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Sałatkę ubrać i doprawić solą i pieprzem, do smaku.