Sałatka z Mango, Jicamy i rzodkiewki z sosem orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Mango, Jicaman i sałatka z rzodkiewki z orzechowym Dressing spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz Mango, olej roślinny, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Sałatka z Mango, Jicamana i rzodkiewki z sosem orzechowym, Sałatka Jicama, rzodkiewka i Mango, oraz Sałatka Jicama, rzodkiewka i Mango.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średniej misce, ubić masło orzechowe i sok z limonki, aż będzie gładka.
Dodać brązowy cukier, olej roślinny i trochę soli i ubijać do połączenia.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby rozrzedzić sos i nadać mu konsystencję podobną do sosu, około 2 do 3 łyżek stołowych.
Umieść rzodkiewki, zielenie, Mango, jicama i kolendry w dużej misce i wymieszać.
Skropić opatrunkiem, wrzucić za pomocą szczypiec do płaszcza i służyć.