Sałatka z łososia gotowana z burakami to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.62 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, koperek, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Ogórkowa Z Gotowanym Łososiem, Ciepła sałatka z łososia i szpinaku z prażonymi burakami, awokado, fetanem i oliwkami, oraz Sałatka z łososia gotowana z sałatą i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść łososia na dużej patelni i doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
łosoś
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj 1/4 szklanki octu ryżowego i wody, aby osiągnąć połowę łososia. Przykryć i dusić na średnim ogniu, aż łosoś będzie nieprzejrzysty i zacznie się łuszczyć, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
łosoś
Woda
3
Przenieść do płyty i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, 15 do 20 minut. Używając widelca, płatki łososia na kawałki wielkości kęsa. W międzyczasie, w małej misce, połączyć kwaśną śmietanę, chrzan, pozostałą 1 łyżkę octu, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. W poszczególnych miseczkach połącz rukolę, łososia i buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan Pospolity
Kwaśna śmietana
Rukiew Wodna
Ocet
Pieprz
łosoś
Burak
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Skropić sosem i posypać koperkiem. Technika: buraki są pyszne na surowo, ale powinny być krojone bardzo cienko. Najprostszym sposobem jest japońska mandolina. Można to również zrobić za pomocą obieraczki do warzyw lub spróbować zetrzeć je na tarce do pudełek.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.