Sałatka z gorącego suszonego dorsza z pomarańczą i bazylią

Sałatka z gorącego suszonego dorsza z pomarańczą i bazylią
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Ciepła sałatka z suszonego dorsza z pomarańczą i bazylią może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mesclun, oliwę z oliwek, filet z dorsza w środkowej części i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krew pomarańcza i Suszona czarna Sałatka z oliwek, Ciepłe młode ziemniaki z szynką i szczypiorkiem, oraz Ciepła Sałatka Szparagowa Z Bazylią + Miętą Pistou.

Instrukcje

1
Włożyć dorsza do płytkiego naczynia do pieczenia i poklepać solą morską. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Tymczasem obierz pomarańcze ostrym nożem, usuwając cały gorzki biały rdzeń. Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić pomarańczowe sekcje do miski. Wyciśnij sok z membran do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przenieść 1/4 szklanki soku do miski. Wymieszać 2 łyżki oleju. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odcedzić pomarańczowe odcinki; wyrzucić pozostały sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
5
Dokładnie wypłukać dorsza pod zimną wodą i osuszyć. Na patelni, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać dorsza i gotować na umiarkowanie małym ogniu, obracając raz i potrząsając patelnię, aby zapobiec przyklejeniu, aż dorsz jest po prostu gotowane przez i zaczyna się oddzielać na duże płatki, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przenieść na talerz.
8
W dużej misce połącz liście mesclun i bazylii i wymieszaj z 2 łyżkami dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
MesclunMesclun
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Przełożyć na talerze i na wierzch z pomarańczowymi częściami i dorszem, oddzielając lekko płatki. Cebulę oraz czerwoną i zieloną paprykę rozsypać na sałatkach, skropić pozostałym sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn