Sałatka z fasoli, tuńczyka i selera
Masło Bean, Tunan i seler sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kapary, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z fasoli, Tunanu i selera, Cytrynowa Sałatka z białej fasoli, Tunanu i selera, oraz sałatka z białej fasoli z selerem i miętą (a czasem z tuńczykiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubijamy sok z cytryny z musztardą, a następnie powoli ubijamy oliwę z oliwek. Szczypiorek wymieszać i doprawić winegret cytrynowo-musztardowy solą i pieprzem.
W dużej misce, delikatnie wrzucić odsączonego tuńczyka z plasterkami selera, fasola Maślana i kapary.
Dodać cytrynowo-musztardowy vinaigrette i wrzucić do Płaszcz sałatkę. Doprawić sałatkę solą i pieprzem i podawać od razu.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.