Sałatka z czerwonej komosy ryżowej Inca ze słodką kiełbasą z kurczaka jabłkowego
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Inca Red Quinoa sałatka ze słodkim jabłkiem kurczaka kiełbasa może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka quinoa, pieprz, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jabłko kurczak kiełbasa Quinoa Piec z posiekaną brukselką i słodkimi ziemniakami, Orzechowa komosa ryżowa z jagodami Inków, oraz Słodka jabłkowa Sałatka z kiełbasą z gruszkami, fetą i Curry Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą średniej patelni pokrytej patelni spray, brown słodkie kiełbaski z kurczaka jabłko na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z Kurczaka
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, dodać czerwoną komosę ryżową wymieszać. Zmniejszyć na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż quinoa jest miękka, 10-15 protokół. Komosa ryżowa powinna być chrupiąca. Odcedzić i schłodzić zimną wodą, dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Przełożyć do miski i wrzucić buraki, skórkę pomarańczową, czerwoną cebulę, czerwoną paprykę i świeżą miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
świeża Mięta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
W osobnej misce wymieszać ocet balsamiczny, sok z granatów, oliwę z oliwek, miód, musztardę Dijon, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Granatów
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Udziec Jagnięcy Z Kością
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami