Sałatka z cebuli, fety i papryki
Cebula, Feta, i papryka Farro sałatka może być tylko przystawka szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomarańczowej papryki, oliwy z oliwek, sera feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona hiszpańska Tortilla z ziemniakami, papryką, cebulą, jarmużem, pomidorem i fetą, Sałatka Macrina Orzo z ogórkiem, papryką, bazylią i fetą, oraz Sałatka Z Grillowanej Papryki, Kukurydzy I Czerwonej Cebuli Z Serem Pleśniowym Vi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogrzać farro zgodnie ze wskazówkami.
Ocet i kolejne 4 składniki (przez czosnek) połączyć w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę na patelnię; smażyć 2 protokół.
Dodaj gotowane farro, cebula, i papryka do vinaigrette; wrzucić do herbu. Złożyć ser feta.