Sałatka z awokado i kukurydzy z kremowym sosem Salsa
Sałatka z awokado-kukurydzy z kremowym sosem Salsa jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Jeśli masz awokado, best foods® prawdziwy majonez, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Southwest Pepper Jack z kremowym sosem awokado Salsa, Texmex Sałatka z grillowanego kurczaka w kremowym sosie awokado Salsa Verde, oraz Kremowy Sos Awokado Salsa Verde.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.