Sałatka rzymsko-brokułowa z truskawkami

Sałatka rzymsko-brokułowa z truskawkami
Sałatka rzymsko-brokułowa z truskawkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brokułów-coleslaw blend, zakupione malina vinaigrette sos sałatkowy, rozdarta sałata rzymska, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Herbed Sałatka Rzymska z truskawkami, Skomponowana Sałatka z pieczonych brokułów, Romaine, ciecierzycy i orzechów włoskich, oraz Rzymska z prażonymi orzechami pekan i marynowanymi truskawkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem sos sałatkowy; wrzucić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać sos na sałatkę; wrzucić do płaszcza.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn