Sałatka pomidorowa z chrupiącą szalotką

Sałatka pomidorowa z chrupiącą szalotką
Sałatka pomidorowa z chrupiącą szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.68 za porcję. Jeśli masz ocet winny, olej canolan, jeśli wiśnia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Kolacja: sałatka z pieczonych pomidorów z soczewicy z chrupiącą szalotką, Sałatka z Mango z chrupiącą szalotką, oraz Delikatna Sałatka Z Chrupiącą Smażoną Szalotką.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć mieloną szalotkę z octem i odstawić na co najmniej 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ubić oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
W międzyczasie, w średnim rondlu, rozgrzać olej rzepakowy do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać połowę pokrojonych szalotki i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść szalotki do ręczników papierowych do odsączenia i doprawić solą. Powtórz z pozostałymi pokrojonymi szalotkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Pomidory rozłożyć na dużym talerzu, doprawić solą i pieprzem, skropić winegretem. Podsmażone szalotki i liście bazylii rozsypać na pomidorach i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn