Sałatka Pieczona Poblano
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka z pieczonego Poblano może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka kolendry, oliwa z oliwek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z pieczonych Poblano i słodkich ziemniaków, Kukurydziana i ognista Sałatka Poblano z kolendrą, oraz Kolacja: sałatka ziemniaczana pieczona z majonezem Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plastry cebuli posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek. Grill, bez pokrywy grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
6 do 8 minut lub do przetargu.
Każdy kawałek pokroić na pół; odstawić.
Grill papryka Poblano chile i czerwona papryka, bez pokrywy grilla, na dużym ogniu (400 do 50
6 do 10 minut lub do momentu, gdy skórki są pęcherze i czernieją.
Umieść paprykę w wytrzymałej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Paprykę pokroić w paski 1/2 cala.
Połączyć cebulę, paprykę, 1 łyżeczkę oleju, i pozostałe składniki; wrzucić delikatnie.