Sałatka Makaronowa Z Miętą Grzybową
Sałatka z makaronem z grzybami miętowymi może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 478 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Mieszanka śmietany, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Grzybowa Z Miętą, Sałatka makaronowa ze szparagami-miętowe Pesto, oraz Sałatka makaronowa z tuńczykiem, ciecierzycą i sosem cytrynowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Umieścić makaron w garnku, gotować przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odsączyć. Ostudzić, przelać do dużej miski i wymieszać z 3 łyżkami oliwy z oliwek.
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieść grzyby i cebulę na patelni. Gotować i mieszać, aż lekko brązowy. Stopniowo wlać śmietanę, ciągle mieszając.
Umieść gałązki mięty na patelni. Gotować i mieszać 5 protokół.
Cukier wymieszać z sosem śmietanowym. Doprawić solą i pieprzem.
Gałązki mięty wyjąć łyżką szczelinową. Wymieszaj ugotowany makaron, aż będzie dobrze pokryty.