Sałatka makaronowa z krewetkami, awokado i szparagami
Sałatka makaronowa z krewetkami, awokado i szparagami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 820 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.21 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1100 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, awokado, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Krewetki, kukurydza & Kalifornijska awokado Sałatka makaronowa & a CAn Avocado Trip, Sałatka z krewetek i prażonych szparagów z cytryną Avocado Crema, oraz Sałatka Z Makaronem Z Krewetek, Boczku, Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szparagi gotować w gotującej się wodzie przykrytej przez 3 do 5 minut. Schłodzić pod zimną bieżącą wodą i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki pod kątem i dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj gotowany makaron, krewetki, awokado, pomidor i cebula.