Sałatka Bazyliowo-Kukurydziana

Sałatka Bazyliowo-Kukurydziana
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka bazyliowo-kukurydziana może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, liście bazylii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka z kukurydzy, pomidorów i bazylii, Sałatka z bazylią i kukurydzą Farro, oraz BCT (nie Blt) Sałatka z bazylii, kukurydzy i pomidorów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń łuski i jedwabie z kłosów kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
3
Skropić kukurydzę z 1 łyżką oliwy z oliwek; umieścić na nieczystej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pliki CookiePliki Cookie
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 18 do 20 minut lub do chrupkiego przetargu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Chłodny, aż będzie wystarczająco bezpieczny.
6
Pokrój ziarna kukurydzy z kolb do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać pozostałe składniki.
8
Dobrze wymieszać.
9
Przykryć i schłodzić sałatkę, aż będzie gotowa do podania.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn