S ' mores for the Indoors
S ' mores for the indoor może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czekolady, masło, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Idealnie opiekane s ' mores wewnątrz, S 'mores-batony N-berry na Narodowy Dzień S' mores - 10 sierpnia, oraz S ' mores dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wlać roztopione masło do naczynia do pieczenia 9 x 13. Obracać wokół, aby równomiernie rozprowadzić masło.
Dodaj okruchy krakersów Grahama, sól i wrzuć, aż okruchy zostaną dokładnie pokryte. Rozprowadź okruchy i naciśnij na patelnię.
Piec przez 8-10 minut lub aż skorupa jest ustawiona i lekko rumiane. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Podczas gdy kanapki graham schładzają się, przynieś wodę do gotowania na wolnym ogniu w podwójnym kotle. Rozbić czekoladę na kawałki i dodać do górnej części podwójnego kotła. Po rozpuszczeniu czekolady pozostaw do ostygnięcia 5 minut, a następnie zalej skórką Grahama i równomiernie rozprowadź łopatką.
W misce elektrycznego miksera stojącego posypać żelatynę równomiernie 1/3 szklanki zimnej wody. Pozostawić żelatynę do zmiękczenia, około 5 minut.
W małym rondlu połącz 1/4 szklanki wody, cukru i wanilii i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Przestań mieszać i umieść termometr cukierkowy w wodzie z cukrem, wycierając kryształy cukru z boku mokrą szczotką. Gotuj cukier, aż temperatura osiągnie "fazę miękkiej piłki" (238°F) i nie spuszczaj z niego oczu. Wyczucie czasu jest najważniejsze w konfekcji i nie chcesz, aby syrop się krystalizował. Po osiągnięciu temperatury 114° wyjąć z ognia. Pracując szybko, dodaj syrop do zmiękczonej żelatyny, używając mocowania trzepaczki elektrycznego miksera, ręcznie mieszaj mieszaninę przez kilka minut, gdy się ostygnie.
Ubić na średniej wysokości z przyczepnością trzepaczką, aż utworzą się miękkie szczyty i biała Puszysta mieszanka utrzyma kształt, około 10 minut.
Praca szybko, łyżka mieszaniny prawoślazu na schłodzonej czekolady zwieńczona graham cracker crust.
Ustaw naczynie do pieczenia w brojlerze w najniższej pozycji (trzymając go z dala od bezpośredniego płomienia). Obserwując uważnie pieczenia przez około minutę lub aż osiągnie pożądany poziom toastiness. Ostudzić i podawać. Owiń folią do przechowywania.