S ' mores Eclair
S ' mores Eclair może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Bakers Royale ma 61 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mąkę chlebową, masło, polewę czekoladową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj S 'mores-batony N-berry na Narodowy Dzień S' mores - 10 sierpnia, Ekler, oraz Eclair Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej wielkości patelni z sosem umieścić wodę, masło i cukier i doprowadzić do wrzenia.
Wyjmij patelnię z ognia i dodaj mąkę, używając drewnianej łyżki lub solidnej szpatułki mieszaj mieszaninę, aż się połączy. Następnie Przywróć patelnię do ciepła. Kontynuuj mieszanie i pracę mieszaniny, aż cała mąka zostanie włączona i ciasto uformuje kulkę.
Przenieś mieszaninę do stojącej miski miksera i pozostaw do ostygnięcia przez 3 lub 4 minuty.Zamontuj mikser stojący z mocowaniem trzepaczki i ustaw mikser na niski.
Dodaj 1 jajko na raz, upewniając się, że każde jajko jest całkowicie włączone przed kontynuowaniem. Po dodaniu wszystkich jajek i gładkiej mieszance umieścić ciasto w worku rurowym wyposażonym w okrągłą końcówkę. Natychmiast rura do kształtów wielkości golfball, 2 cale od siebie na pergamin wyłożone blachy Patelnie.
Piec przez 10 minut, a następnie włączyć piekarnik do 350 stopni F i piec przez 10 więcej minut lub aż złoty kolor. Po wyjęciu z piekarnika przebić nożem do parowania natychmiast, aby zwolnić steam.To zrobić polewę czekoladową
Czekoladę i śmietanę umieścić w misce na gotującej się wodzie.
Pozostaw czekoladę i śmietanę na 2-3 minuty, aby stopić się bez mieszania. Następnie powoli mieszaj mieszaninę do połączenia.
Dodać cukier puder i wymieszać.
Dodawać wodę 1 łyżkę na raz, mieszając po każdym dodaniu aż do uzyskania konsystencji.Odstawić i ostudzić sos do warm.To zrobić glazurę z białej czekolady
Umieścić białe kawałki czekolady w żaroodpornej misce. Zagotować śmietanę.
Wlać gotowaną śmietanę na czekoladę i odstawić. Nie mieszać przez 3-4 minuty. Następnie za pomocą solidnej szpatułki delikatnie wymieszaj i złóż czekoladę, kontynuuj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Czekolada może wydawać się grudkowata przez kilka pierwszych styrów, ale stopi się w gładkość.
Przenieść mieszaninę do worka cukierniczego wyposażonego w okrągłą końcówkę numer 2 lub umieścić mieszaninę w worku Ziploc i wyciąć mały otwór w jednym rogu.Montaż
Wytnij eclair na pół poziomo.
Zdejmij blaty i umieść na stojaku chłodzącym.
Polać polewą czekoladową na wierzchu. Wymieszaj białą czekoladę poziomo w poprzek. Użyj wykałaczki i zaczynając od góry przeciągnij wykałaczkę pionowo przez poziome linie. Narysuj drugą linię wykałaczką zacznij w przeciwnym kierunku (od dołu) i przeciągnij ją pionowo od dołu do góry. Kontynuuj do alternatywnych punktów początkowych dla pionowych linii.Weź DNA clair i wypełnić go mini pianki.
Na blasze ułożyć wypełnione pastylki. Włącz brojlery i piecz clair wypełnione DNA przez 2-3 minuty. Upewnij się, że drzwi są otwarte i obserwuj, jak jasnowidze szybko przechodzą ze złotego do spalonego. Włącz piec arkusz w razie potrzeby, aby utrzymać pianki przed spaleniem. Lekko ostudzić, ułożyć na piance.