S ' Mores Cookie Ball Pops

S ' Mores Cookie Ball Pops
Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 16. 300 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wanilii, serek philadelphia, półsłodkiej czekolady piekarskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Renifer Cookie Ball Pops, Oreo Celebration cookie Ball Pops, oraz Choinka Cookie Ball Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo posiekać 6 Grahamów; odstawić. Drobno zmiażdżyć Pozostałe grahamy; wymieszać z serem śmietankowym, cukrem i wanilią, aż do dobrze wymieszanego. Użyj 2 Łyżek. z mieszanki twarogu równomiernie pokryć każdą piankę. (Powłoka będzie cienka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2
Mikrofalówka półsłodka i biała czekolada w tej samej misce mikrofalowej na wysokości 2 min. lub do momentu całkowitego stopienia czekoladek i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając co 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zanurz 1 patyczek lizaka o głębokości około 1/2 cala w czekoladzie; włóż pokryty czekoladą koniec do środka 1 pokrytego pianką. Powtórz z pozostałymi piankami. Zanurz 1 piankę w pozostałej roztopionej czekoladzie; delikatnie wstrząśnij, aby nadmiar czekolady kapał z powrotem do miski. Pianki zanurzyć w posiekanych grahamach, obracając się do płaszcza na dole i częściowo na boku każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieścić w płytkiej woskowanej patelni wyłożonej papierem. Powtórz z pozostałymi piankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn