S ' Mores Cookie Ball Pops

S ' Mores Cookie Ball Pops
Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 16. 300 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wanilii, serek philadelphia, półsłodkiej czekolady piekarskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Renifer Cookie Ball Pops, Oreo Celebration cookie Ball Pops, oraz Choinka Cookie Ball Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo posiekać 6 Grahamów; odstawić. Drobno zmiażdżyć Pozostałe grahamy; wymieszać z serem śmietankowym, cukrem i wanilią, aż do dobrze wymieszanego. Użyj 2 Łyżek. z mieszanki twarogu równomiernie pokryć każdą piankę. (Powłoka będzie cienka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Mikrofalówka półsłodka i biała czekolada w tej samej misce mikrofalowej na wysokości 2 min. lub do momentu całkowitego stopienia czekoladek i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając co 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zanurz 1 patyczek lizaka o głębokości około 1/2 cala w czekoladzie; włóż pokryty czekoladą koniec do środka 1 pokrytego pianką. Powtórz z pozostałymi piankami. Zanurz 1 piankę w pozostałej roztopionej czekoladzie; delikatnie wstrząśnij, aby nadmiar czekolady kapał z powrotem do miski. Pianki zanurzyć w posiekanych grahamach, obracając się do płaszcza na dole i częściowo na boku każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieścić w płytkiej woskowanej patelni wyłożonej papierem. Powtórz z pozostałymi piankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn