Słone Warstwy Chleba
Słone warstwy chleba wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, chleb, gruyère i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Słona Włoska Kiełbasa Warstwowa, Pikantne Pieczone-Warstwy Warzywne, oraz Brokuły Rabe I Chleb Kukurydziany Warstwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F. Jeśli chleb jest świeży, umieścić go na blasze do pieczenia i przenieść do pieca grzewczego, aż lekko tosty, o 10 protokół.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę i cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 10 protokół.
Dodać czosnek, tymianek, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia; odstawić. Masło 2-quart zapiekanka i umieścić go na blasze wyłożonej folią do pieczenia.
Umieścić chleb w przygotowanym naczyniu, nakładając plastry lekko.
Na chleb rozprowadzić mieszankę paprykowo-cebulową.
Posypać 1/2 szklanki Gruyre. W małej misce, lekko ubić jajka, mleko, a pozostałe sól i pieprz.
Wlać mieszaninę jaj na warstwach w zapiekance.
Posypać pozostałą Gruyre.
Piec, uncovered, aż warstwy jest nadmuchane i rumiane, 30 do 40 minutes.In Advance: złożyć warstwy, ale nie piec go. Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Piec zgodnie z zaleceniami, dodając 5 do 10 minut do czasu gotowania.