Słodko-kwaśna ryba gotowana na parze po tajsku

Słodko-kwaśna ryba gotowana na parze po tajsku
Tajskie słodko-kwaśne ryby na parze mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, sos ostrygowy, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajska zupa rybna słodko-kwaśna, Barramundi słodko-kwaśne po tajsku, oraz Ryba Tajska Na Parze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lub wok wodą o średnicy od 1 do 2 cali i umieść wkładkę do parownika w środku. Alternatywnie, wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż steki rybne w szklanym naczyniu do pieczenia, które po prostu do nich pasuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Połączyć sos chili, sos ostrygowy, chili, i szalotki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Polej steki sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4
Naczynie szczelnie przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Miejsce w parowarze lub piekarniku i gotować, aż ryba jest ledwo gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Posypać liśćmi kolendry i podawać z gotowanym na parze ryżem jaśminowym
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia81
Magazyn