Słodki i pikantny Czerwony kurczak
Słodki i pikantny Czerwony kurczak jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 511 kalorii, 32G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz konfitury morelowe, cebulę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 31%. Spróbuj Sweet ' N ' Tangy Chicken, Słodki i pikantny kurczak, oraz Słodki i pikantny rosyjski kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce wymieszaj konfitury morelowe, rosyjski dressing, sos sojowy, żółtą musztardę, cebulę i czosnek.
Umieścić kawałki kurczaka w mieszaninie moreli i wymieszać do pokrycia.
Przełożyć kurczaka i sos do naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż sos będzie bulgotał i zgęstniał, a kurczak nie będzie już różowy w środku, 45 minut do 1 godziny. Kawałki kurczaka obrócić dwa razy podczas pieczenia.
Jeśli sos wydaje się cienki, przenieść kurczaka do półmiska; miejsce pieczenia naczynia z sosem pod brojlerem, aż sos zgęstnieje, 2 do 5 protokół.