Różowy Puch

Różowy Puch
Przepis Różowy puch może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 320 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ananasa, bitą polewę, twarożek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Różowy Puch, Weight Watchers"pink Fluff", oraz Pink Salt & Pink Pepper Cupcakes.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj razem twarożek, ubitą polewę, ananas i nadzienie z ciasta wiśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Bitą PolewąBitą Polewą
TwarożekTwarożek
AnanasAnanas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać żelatynę na mieszaninę i dobrze wymieszać. Podzielić na miski do serwowania i schłodzić kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn