Rzodkiewka i Herbed Olive-Butter Crostini

Rzodkiewka i Herbed Olive-Butter Crostini
Need a gluten free, primal, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Rzodkiewka i Herbed oliwkowo-masło Crostini może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, świeżo popękany pieprz, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kanapki z rzodkiewki z masłem czarno-oliwkowym, Rzodkiewka Jajeczna Crostini, oraz Rzodkiewka & Ogórek Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać oliwki, szalotki, miętę i masło. Doprawić szczyptą pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Na każdym plasterku bagietki rozprowadzić masło oliwkowe. Cienko warstwowe plastry rzodkiewki na każdej połowie bagietki z masłem. Doprawić penty dobrej soli morskiej. Pokroić w poprzek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sól MorskaSól Morska
MasłoMasło
RzodkiewkaRzodkiewka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
OliwkiOliwki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn