Rzepa z kokosem
Rzepa z kokosem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 39 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać rzepy, papryka, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Tarka Z Rzepy, Rzepa Puff, oraz Piec Z Rzepy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na dużym ogniu; gotować nasiona gorczycy w gorącym oleju, aż nasiona nie są już trzaskanie. Wymieszać proszek asafoetida do nasion gorczycy; dodać rzepy, liście rzepy, i cebula na patelni. Doprawić mieszankę papryką, kurkumą i solą.
Wlać wodę na mieszaninę, umieścić pokrywę na patelni, zmniejszyć ogień do medium, i gotować, aż rzepa jest gotowane jeszcze pozostaje chrupiące, 5 do 7 protokół. Powrót ciepła do Wysokiej, aby ugotować nadmiar wody.
Wymieszać kokosa do mieszanki tuż przed podaniem.