Rzepa: Brovada
Rzepa Kraut: Brovada może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, mąki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Rzepa i rabarbar Kraut, Kotlety ' N ' Kraut, oraz Kraut Bierocki.
Instrukcje
Umieść rzepę w ceramicznym słoiku o pojemności 2 litrów. W misce wymieszać wodę, ocet, cukier, sól i pokruszone winogrona i zalać rzep. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 48 godzin.
Dwa dni później: w 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, aż do palenia na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż zmiękną, o 8 protokół.
Dodać mąkę i kminek i wymieszać.
Rzepa odsączyć i dodać do patelni. Gotować do bardzo miękkiej, uważać, aby nie złamać rzepy, około 1 godziny.
Podawać z grillowanymi kiełbasami lub golonką wieprzową (stinco).