Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Zielony ryż III spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 281 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pietruszkę, rosół z kurczaka, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ryż inspirowany: parmezan Squash Rice Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem (bezglutenowy), Zielony ryż (brokuły, ser i zapiekanka ryżowa), oraz Ryż Zielony (Serowy Ryż Brokułowy).
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Saute białe części zielonej cebuli z jalapenos przez 5 protokół; Nie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
3
Wymieszać z sherry, ryżem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Groszek Goya®
4
Wlać bulion i wodę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®
5
Puch widelcem i wymieszać kolendrę, pietruszkę i szczypty zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Przełożyć do ciepłego naczynia i podawać natychmiast.