Ryż Zielony (Arroz Verde)

Ryż Zielony (Arroz Verde)
Zielony ryż (Arroz Verde) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 7G białka, oraz 21g tłuszczu. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soli i pieprzu, czosnku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryż zielony ("arroz Verde"), Zielony Ryż Meksykański (Arroz Verde), oraz Arroz Verde (Meksykański Zielony Ryż) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Olej rozgrzać na średnim ogniu w dużym rondlu z ciężkim dnem lub małym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj ryż i sól i wymieszaj. Kiedy ryż zaczyna wydawać się nieprzezroczysty i kredowy, dodaj tyle zimnej wody, aby pokryć ryż szerokością 2 palców (około 1 cala). Doprowadzić do szybkiego wrzenia i zagotować-bez mieszania!- dopóki poziom wody nie osiągnie poziomu ryżu. Wymieszaj ryż raz i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek, mieszając, aby się nie przykleił i gotuj, aż będzie pachnący. Szpinak wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku. Podnieś ciepło do średniej wysokości i gotuj, aż szpinak zostanie podgrzany. Nie rozgotuj, bo szpinak odbarwi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Gdy ryż zakończy gotowanie, złóż szpinak do garnka. Puch ryżu tak, aby szpinak był równomiernie rozłożony. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Jeśli chcesz, dodaj kilka mżawek oliwy z oliwek, aby nadać ryżowi trochę połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn