Ryż ze świeżymi ziołami
Ryż ze świeżymi ziołami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Mieszanka szalotki, zioła, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryż Pilaf ze świeżym tunanem i ziołami, Pikantny makaron ryżowy z kurczakiem teriyaki i świeżymi ziołami, oraz Świeży papier ryżowy (wiosna/lato) rolki w / Zioła i warzywa w dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać ryż i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko niedogotowane, o 10 protokół. Wymieszać w ziołach i szalotki i osuszyć w sitku; zioła będą trzymać się ryżu.
Zwrócić rondel do palnika.
Dodać połowę masła i roztopić na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać ryż i pozostałe 4 łyżki masła, delikatnie wymieszać i doprawić solą. Przykryć i gotować przez 15 minut. Napełnij ryż i podawaj.