Ryż z groszkiem
Ryż i groszek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oliwę z oliwek, mleko kokosowe, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ryż inspirowany: parmezan Squash Rice Risotto ze szparagami i zielonym groszkiem (bezglutenowy), Ryż z groszkiem, oraz Ryż z groszkiem.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę na gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 3 do 4 minut lub do miękkości. Wymieszać czosnek i kolejne 3 składniki, i podsmażyć 2 minuty. Wymieszać z mlekiem kokosowym i 4 szklankami wody i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem, dalej 3 składniki, i, w razie potrzeby, Scotch bonnet chile; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
Zdjąć i wyrzucić Scotch bonnet chile.
Dekorować, w razie potrzeby.