Ryż po hiszpańsku z chorizo i krewetkami
Przepis ryż w stylu hiszpańskim z chorizo i krewetkami jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.99 za porcję. To danie główne ma 955 kalorii, 58g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Mieszanka rosołu z kurczaka, krewetki królewskie, garść grochu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Dorsz po hiszpańsku w Chorizo-bulion pomidorowy, Oxtails w stylu hiszpańskim duszone z Chorizo, oraz Kotlety wieprzowe po hiszpańsku z Chorizo i pieczonym sosem z czerwonej papryki i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni (z pokrywką, będzie to potrzebne później), rozgrzać olej, a następnie podsmażyć cebulę i paprykę do miękkości.
Dodać ryż paella i mieszać do płaszcz w oleju.Krok 3: w dzbanku połącz wywar z szafranem i wymieszaj, aby się połączyć.
Dodaj to do ryżu, połóż pokrywkę i gotuj przez 10 minut.Krok 4: zdejmij pokrywkę, zamieszaj (może być konieczne dodanie kropli wrzącej wody, jeśli wygląda na trochę suchą) i wymieszaj groszek i krewetki.
Włóż pokrywkę z powrotem i nadal gotować przez 5 protokół.