Ryż Pachnący Szafranem
Pachnący ryż Szafran może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 255 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz cebulę, gotowany w mikrofalówce ryż basmati, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Podobne przepisy to ryż szafranowy lub ryż kesar, jak zrobić ryż szafranowy, Sekretny składnik (szafran): szafran i pomarańczowy pilaw ryżowy z Orzo i orzeszkami pinii, oraz Pachnący Ryż Morelowy.
Instrukcje
Ryż w mikrofalówce zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podczas gotowania ryżu, podgrzać patelnię średniej nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodać zielony groszek; podsmażyć 1 minutę lub aż groszek zostanie dokładnie podgrzany.
Umieść ryż w dużej misce; wymieszaj smażone warzywa, ryż o smaku i barwieniu, sól i pokruszony czerwony pieprz. Dobrze rzucaj.