Ryż O Zapachu Imbiru
Ryż o zapachu imbiru jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, gruba sól koszerna, ryż jaśminowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Orzeszki Pekan O Zapachu Imbiru, Rosół z kurczaka o zapachu imbiru, oraz Imbir pachnący kukurydzą i szparagami Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając prasy do czosnku, wyciśnij tyle freshginger do małej miski, aby odmierzyć 1 1 / 2 łyżki soku z miazgi.
Transferginger do małego rondla.
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, ryż, masło, andsalt do tej samej patelni. Przykryć; doprowadzić do wrzenia overhigh ciepła. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, pod przykryciem, aż ryż będzie miękki, o 15 minut.
Zdjąć patelnię z ognia; niech ryż siedzie10 minut. Odkryć; puch ryżu z widelcem.