Ryż Kruchy Crunch
Ten przepis służy 3 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 592 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz prażone orzeszki ziemne, wodę, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Lodowe Orzechowe Kruche I Karmelowe, Ciasto lodowe orzechowe kruche i karmelowe, oraz Brownie Kruche Toffi Crunch Cookie Cups.
Instrukcje
Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem i spryskać papier z nonstick gotowania sprayu. W średnim rondlu połączyć cukier, syrop kukurydziany i wodę i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu. Gotuj bez przeszkód, aż powstanie głęboki bursztynowy karmel, około 7 minut.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w płatki ryżowe, chipsy bananowe, orzeszki ziemne i soda oczyszczona.
Szybko rozprowadź kruchą na blasze do pieczenia, rozdzielając ją na kawałki tak bardzo, jak to możliwe za pomocą szpatułki.
Ostudzić do stwardnienia, o 45 protokół. Grubo posiekać kruche lub rozbić na grona i podawać.