Ryby Vinaigrette wymaga około 2 godziny i 18 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 40,86 zł / porcja. To danie główne ma 4717 kalorii, 367g białka, oraz 356g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryby Vinaigrette, Pea mash & mint vinaigrette do podania z rybą, oraz Gotowane Filety Rybne Z Pomidorowym Winegretem.
Instrukcje
1
Połączyć wodę, ocet 1/4 szklanki, 1/4 szklanki soku z cytryny, ziarna pieprzu i liść laurowy w dużej patelni i podgrzać do temperatury tuż poniżej wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać filety rybne i kłusować 5-7 minut, aż skończy się, obracając raz; nie pozwól, aby płyn się zagotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
3
Odcedzić i schłodzić, odrzucając liść laurowy i ziarna pieprzu.Dodać sos vinaigrette łącząc oliwę z oliwek, 3 tbs ocet, 3 tbs sok z cytryny, skórka z cytryny, cebula, kapary, pietruszka, estragon, sól i pieprz w słoiku i wstrząsając energicznie.Połamać rybę na kawałki i umieścić w misce; zalać sosem rybę, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Srebrne Nonpareile
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.