Ryby Karaibskie

Karaiby ryb może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 5,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz filety gardłosza pomarańczowego, paprykę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryby Karaibskie, Caribbean Fish Packets, oraz Karaiby ryba w paczce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oderwij 4 (18 x 12 cali) wytrzymałe arkusze folii aluminiowej.
Umieść filet na środku każdego arkusza folii; posypać równomiernie solą, pieprzem i przyprawą Cajun. Wierzch równomiernie z kabaczkiem i papryką; kropka z masłem.
Posypać równomiernie skórką z limonki i pozostałymi składnikami.
Podnieś 2 strony każdego arkusza folii i dwukrotnie złożyć z około 1-calowe szerokości fałd. Dwukrotnie złożyć każdy koniec, tworząc pakiet, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz pakietu.
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
15 minut lub do momentu, gdy ryba łatwo się płatkuje.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris