Ryby Florentyna

Ryby Florentyna
Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 4,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 755 kalorii, 31g białka, oraz 51 g tłuszczu. Mieszanka szpinaku baby, ziemniaki mączne, ser cheddar, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Foil-Pack Fish Florentine, Foil-Pack Fish Florentyna dla dwojga, oraz Ryba florencka w sosie cytrynowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia74
Magazyn