Ryby Australijskie
Australijskie ryby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 119g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1380 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $18.28 za porcję. Jest dostarczany przez Recipezaar. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, paprykę, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Ryby Australijskie, Coleslaw Australijski, oraz Australian Rosemary Damper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na małym ogniu.
Dodać grzyby i podsmażyć na średnim ogniu do miękkości.Natrzyj olej na płytkie 4 ćwiartkowe naczynie do pieczenia i posyp startym serem.
Rybę posypać solą i pieprzem.
Dodaj zielony pieprz i top z pieczarkami.
Piec w 232° przez 20 minut lub aż ryby płatki.
Posypać sokiem z cytryny i pietruszką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.