Rybne "klopsiki" w pikantnym sosie z czerwonej papryki
Rybne "klopsiki" w pikantnym sosie z czerwonej papryki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 3,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pomidory w puszkach, liście pietruszki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Spaghetti Z Rybnymi Klopsikami W Pikantnym Sosie Z Czerwonej Papryki, Pulpety w pikantnym sosie z czerwonej papryki z fasolą Cannellini, oraz Strona główna: Spaghetti z klopsikami z kurczaka i pikantnym sosem z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym robocie kuchennym pulsuj chleb, aż będzie przypominał okruchy. Odstawić do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Dodaj rybę do procesora i pulsuj, aż będzie przypominać teksturę mielonej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wyjąć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać szalotkę, czosnek, pietruszka i mielone w procesorze. Wrzucić razem z bułką tartą, ryby, jajko, sól, i pieprz. Uformuj mieszaninę w kulki o szerokości około 1 1/2 cala i odstaw na desce do krojenia. Powinieneś mieć jakieś 8 piłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mięso Mielone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
Płaszcz dużą pokrywką patelni lub saute patelni z oliwą z oliwek i ustawić go na średnim ogniu. Brąz kulki rybne w partiach, aż usmażone po obu stronach. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wyczyść wszystkie spalone kawałki z patelni. Albo dodać gotowy pikantny sos z czerwonej papryki, lub postępuj zgodnie ze wskazówkami poniżej, aby to zrobić. Gdy sos jest gotowy i dusić, dodać kulki z powrotem do patelni. Gotować przez 5 minut, przykryte, następnie obrócić kulki w sosie i gotować przez kolejne 3 do 5 minut, aż kulki zostaną całkowicie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Aby służyć, umieść widelec spaghetti na każdym talerzu i wierzch łyżką sosu i 4 klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
8
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
9
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i czerwoną paprykę na tyle oliwy z oliwek, aby pokryć patelnię. Gotować, aż warzywa zmiękną, o 6 protokół.
Dodać paprykę, cayenne, czosnek, i gotować przez kolejne 2 protokół, aż mieszanina jest bardzo pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
11
Dodaj sól i ostrożnie wymieszaj pomidory. Dusić, aż sos zgęstnieje i warzywa są bardzo miękkie, o 5 protokół. Wyłączyć ogień i ponownie spróbować przypraw. Puree w robocie kuchennym lub mikserem imersion do uzyskania gładkiej konsystencji. (Można to zrobić z tygodniowym wyprzedzeniem).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.