Rybne Curry z pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje $10.45 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chili, kminku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Curry Z Czerwonej Ryby, Pieczona ryba z pomidorami, oraz Curry-crusted fish dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ryby umyć, obrać ze skóry i pokroić w dużą kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Rozgrzać olej w średnim rondlu na małym ogniu.Podsmażamy cebulę, czosnek i kolendrę. mieszając do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać kminek, kurkuma i chili, mieszać przez minutę lub dwie, aby uwolnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurkuma
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Dodać wodę, sól, pomidory i Garam Masala i gotować na wolnym ogniu, aż pomidory są pulpy, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam Masala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)
5
Dodaj sok z cytryny i umieść rybę w rondlu i gotuj delikatnie przez 5-6 minut.N. B. dodać dwa razy sos i zamrozić więc następnym razem wszystko, co musisz zrobić, to dodać ryby.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.