Rybne Curry Z Pomidorami

Rybne Curry Z Pomidorami
Rybne Curry z pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 712 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje $10.45 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chili, kminku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Curry Z Czerwonej Ryby, Pieczona ryba z pomidorami, oraz Curry-crusted fish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryby umyć, obrać ze skóry i pokroić w dużą kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Rozgrzać olej w średnim rondlu na małym ogniu.Podsmażamy cebulę, czosnek i kolendrę. mieszając do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać kminek, kurkuma i chili, mieszać przez minutę lub dwie, aby uwolnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Dodać wodę, sól, pomidory i Garam Masala i gotować na wolnym ogniu, aż pomidory są pulpy, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodaj sok z cytryny i umieść rybę w rondlu i gotuj delikatnie przez 5-6 minut.N. B. dodać dwa razy sos i zamrozić więc następnym razem wszystko, co musisz zrobić, to dodać ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia64
Magazyn