Ryba ziołowa

Ryba ziołowa
Ryba z ziołami zajmuje około 20 minut od początku do końca. Ten przepis peskatariański jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,74 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 192 kalorie , 24 g białka i 8 g tłuszczu . Jeśli masz pod ręką masło, cebulę, czosnek i kilka innych składników, możesz ją przygotować. 1 osoba wypróbowała ten przepis i mu się spodobał. Niewielu osobom naprawdę spodobało się to danie główne. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 45% , to danie jest dobre. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (południowoindyjski gulasz rybny z kokosem) , Swordfish With Herb Sauce i Herb and Salt Crusted Standing Rib Roast .

Instrukcje

1
W małym naczyniu nadającym się do mikrofalówki wymieszaj cebulę, masło i czosnek. Podgrzewaj w mikrofalówce bez przykrycia na wysokiej mocy przez 1-2 minuty lub do momentu, aż cebula będzie częściowo ugotowana. Wymieszaj z sokiem z cytryny, pietruszką, solą, estragonem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
Ułóż filety w natłuszczonym 2-qt. okrągłym naczyniu nadającym się do mikrofalówki. Na wierzchu połóż połowę mieszanki masła. Wymieszaj bułkę tartą z pozostałą mieszanką masła; posyp filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Przykryj i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej na wysokiej mocy przez 4–6 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielała się na kawałki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn