Ryba ziołowa
Ryba z ziołami zajmuje około 20 minut od początku do końca. Ten przepis peskatariański jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,74 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 192 kalorie , 24 g białka i 8 g tłuszczu . Jeśli masz pod ręką masło, cebulę, czosnek i kilka innych składników, możesz ją przygotować. 1 osoba wypróbowała ten przepis i mu się spodobał. Niewielu osobom naprawdę spodobało się to danie główne. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 45% , to danie jest dobre. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (południowoindyjski gulasz rybny z kokosem) , Swordfish With Herb Sauce i Herb and Salt Crusted Standing Rib Roast .
Instrukcje
W małym naczyniu nadającym się do mikrofalówki wymieszaj cebulę, masło i czosnek. Podgrzewaj w mikrofalówce bez przykrycia na wysokiej mocy przez 1-2 minuty lub do momentu, aż cebula będzie częściowo ugotowana. Wymieszaj z sokiem z cytryny, pietruszką, solą, estragonem i tymiankiem.
Ułóż filety w natłuszczonym 2-qt. okrągłym naczyniu nadającym się do mikrofalówki. Na wierzchu połóż połowę mieszanki masła. Wymieszaj bułkę tartą z pozostałą mieszanką masła; posyp filety.
Przykryj i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej na wysokiej mocy przez 4–6 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielała się na kawałki widelcem.