Ryba z ryżem florentyńskim może być właśnie tym bezglutenowym, przyjaznym dla FODMAP i peskatariańskim przepisem, którego szukałeś. To danie główne ma 405 kalorii , 31 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 4 osób. Za 3,16 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, filetów z tilapi, mieszanki ryżowej o smaku kurczaka i płatków migdałowych. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 70% . Jajka florentyńskie , ciasteczka florentyńskie z dodatkiem pistacji i rodzynek oraz pieczona wieprzowina florentyńska z sosem z granatów są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Odłóż paczkę przyprawy do ryżu. Na dużej patelni podsmaż mieszankę ryżową na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj wodę, szpinak i zawartość torebki z przyprawami. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Na wierzchu ułóż filety z ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Filety Rybne
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5–10 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielała się na kawałki widelcem.