Ryba z frytkami w sosie tatarskim

Ryba z frytkami w sosie tatarskim
Fish and Chips z sosem tatarskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 881 kalorii, 31g białka, oraz 61 g tłuszczu każdy. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 38% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka pszennych płatków śniadaniowych, majonezu, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to drogo przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Smażony dorsz na rybę i frytki z sosem tatarskim, Ryba Z Frytkami Z Domowym Sosem Tatarskim Przepis, oraz Angielski Nadmorski pikantny sos tatarski do ryb i frytek podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij frytownicę olejem roślinnym do maksymalnego poziomu lub napełnij głęboki garnek nie więcej niż w połowie oleju. Rozgrzej frytownicę do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Napełnij galon zamykaną plastikową torbę 3 filiżankami płatków pszennych. Za pomocą wałka lekko zmiażdżyć płatki na małe okruchy. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
W płytkiej misce połączyć mąkę, sos i sól. Rybę posmarować przyprawioną mieszaniną mąki, a następnie zetrzeć nadmiar mąki. Zanurzyć w jajach i zawijać w zmiażdżonych płatkach zbożowych. Kontynuuj z pozostałymi filetami. Ostrożnie dodać 3 do 4 sztuk w frytkownicy i gotować, aż złoto brązowe i chrupiące. Powtórz z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 KopertaMieszanka Sałatkowa Z Maślanką Rancza 1 Koperta
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawać z sosem tatarskim i przyprawionymi frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
5
W małym naczyniu odcedź smak i wyrzuć soki. W osobnej misce połączyć napięte smakołyki z majonezem, musztardą i sokiem z cytryny. Dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
7
Podawać ze smażonym halibutem.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish działa naprawdę dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy ściśle skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z nutami pestek, wykazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspartą elegancką kwasowością i pikantnością, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn